Contact

Online aanmelden

U kunt bij ons online een eerste afspraak maken. Druk op de knop -online inschrijven- hieronder en vul je gegevens in. Je wordt dan binnen een paar dagen door onze assistente Jet teruggebeld om een afspraak en een echo te plannen. De eerste afspraak en de eerste echo zullen plaatsvinden in onze praktijk op de Vlierboomstraat 567. De vervolgcontroles in de zwangerschap kunnen plaats vinden op de andere spreekuurlokaties.

Online inschrijven

Bevallingen en spoedeisende zaken

Voor de bevalling en spoedeisende zaken, kun je altijd bellen naar 070-3230045. Kies dan in het keuzemenu voor optie 1.

Afspraken maken of vragen stellen

Voor het maken van een eerste afpraak, het verzetten van afspraken of voor het stellen van vragen, kun je bellen naar onze praktijk, tel 070-3230045 op maandag, dinsdag en donderdag tussen 9.00 uur en 17.00 uur. Wij hebben lunchpauze van 12.30 tot 13.30 uur. Ook kan je een bericht achterlaten op het antwoordapparaat en dan word je op maandag, dinsdag of donderdag  teruggebeld.

Zwangerschapsmail

Vind je het leuk om van ons wekelijks een mailtje te krijgen met daarin informatie over hoe ver je op dat moment zwanger bent, wat er gebeurt in jouw lichaam en waar je allemaal aan moet denken? Meld je dan aan bij zwangerschapsmail via de site zwangerschapsmail.nl

Spreekuurdagen

Vlierboomstraat 567: maandag, dinsdag en donderdag, woensdag-avond

Zonneoord 288H: dinsdag en donderdag 

Afspraak afzeggen

Mocht je om welke reden dan ook, niet op een afspraak kunnen komen, wil je de afspraak dan minimaal 24 uur van tevoren afbellen?