Locaties praktijk

Vlierboomstraat 567

Routebeschrijving:

Bus 23, halte Appelstraat – Je stapt uit op de Thorbeckelaan. Bij de bloemenkiosk en fietsenwinkel loop je de Appelstraat in. Na ongeveer 50 meter, splitst de weg zich. Vervolg de weg naar links, dit is nog steeds de Appelstraat. Je ziet als je wat verder gelopen bent een grote speeltuin aan je rechterhand. daar begint de Vlierboomstraat. Loop naar rechts de Vlierboomstraat in en dan herken je ons aan de blauwe markiezen.

Bus 21, halte Thorbeckelaan - Je gaat linksaf de Appelstraat in. Na het speeltuintje is de Vlierboomstraat aan je rechterhand.

Tramlijn 3, halte Appelstraat – loop op de Appelstraat in, de 3e straat links is de Vlierboomstraat . Loop de Vlierboomstraat in, na 50 meter zie je de blauwe markiezen van onze praktijk. 

Zonneoord 288H  

Routebeschrijving:

Bus 14, halte Beresteinlaan

Bus 25, halte Beresteinlaan

U ziet een groot wit gebouw langs de Hengelolaan (vroeger was het een kerk). De ingang zit aan het Zonneoord 288H, een zijstraat van de Hengelolaan. Dit is het gezondheidscentrum Pius X waar huisartsen en een apotheek zitten. Onze praktijk zit op de begane grond, direct rechts naast de ingang. 

 

Maarsbergenstraat 42

 

Ketelstraat 1

 

Alberdingk Thijstraat 85