Wat is ons werkgebied?

Ons werkgebied is Den Haag Zuid-West. We leveren zorg oa in de Vruchtenbuurt, Bomen- en Bloemenbuurt, Loosduinen, Escamp, Morgenstond, Bouwlust, Vrederust, Moerwijk, Duindorp, Wateringen en Vroondaal. Twijfelt u of uw adres in ons werkgebied valt, neem dan contact met ons op.

Het ziekenhuis waar wij het meest mee samenwerken is het Haga Ziekenhuis. Met de gynaecologen van dit ziekenhuis hebben wij een samenwerkingsverband waar ook het geboortehotel en een aantal kraamorganisaties in zitten. Wij hebben met elkaar regelmatig overleg over de beste zorg voor moeder en kind en we ontwikkelen gezamelijk richtlijnen. Kijk voor meer informatie over dit HagaJuliana Geboortecentrum op https://www.hagaziekenhuis.nl/specialismen/hjgc/

Gaat je voorkeur uit naar het HMC (Westeinde), dan begeleiden we jouw bevalling daar.

Onze gezellige praktijk is gehuisvest aan de Vlierboomstraat in de Vruchtenbuurt. Dat is ook de lokatie waar we echo's maken.  Tevens hebben we een eigen spreekuurlokatie op het Zonneoord en houden we spreekuur in een huisartsenpraktijk op het Tesselseplein in Duindorp.